Αγνοούμενος παραμένει 50χρονος ψαράς στην Κεφαλονιά
Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαίο περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
Αγνοούμενος παραμένει ο 50χρονος ψαράς, ο οποίος δεν αναζητείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε και στη θάλασσα στην περιοχή της Παλικής στην Κεφαλονιά.
Το απόγευμα της Τετάρτης, οι οικείοι του άρχισαν να ανησυχούν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον 50χρονο άντρα και ειδοποίησαν το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του, που συνεχίζονται μέχρι και τώρα.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολλούς ψαράδες της περιοχής να αναζητούν το 50χρονο.
Με το πρώτο φώς της ημέρας ελικόπτερο άρχισε από αέρος να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαίο περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
- Και δεύτερος νεκρός στη Λητή από τη μεγάλη φωτιά – Εικαζεται ότι πρόκειται για το 12χρονο παιδί που αναζητούσαν
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται το δίπολο ΝΔ-ΕΛΑΣ – Ντέρμπι για την τρίτη θέση – Ένας στους τρεις Νεοδημοκράτες αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση
- Η αύξηση επιτοκίων δεν ήταν «αύξηση ασφαλείας» λέει η Λαγκάρντ
- Ακτή Ελεφαντοστού – Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ «υπέγραψε» την πρόκριση των Νορβηγών
- Η μάχη για το Κέντρο: Τα υπό διαμόρφωση αφηγήματα ΝΔ, ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις κάλπες
- Ισπανία: Aνοίγει τον δρόμο για νομιμοποίηση πάνω από 1 εκατ. μεταναστών – «Ιστορικό μέτρο» λέει ο Σάντσεθ


