Αγνοούμενος παραμένει ο 50χρονος ψαράς, ο οποίος δεν αναζητείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε και στη θάλασσα στην περιοχή της Παλικής στην Κεφαλονιά.
Το απόγευμα της Τετάρτης, οι οικείοι του άρχισαν να ανησυχούν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον 50χρονο άντρα και ειδοποίησαν το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του, που συνεχίζονται μέχρι και τώρα.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολλούς ψαράδες της περιοχής να αναζητούν το 50χρονο.
Με το πρώτο φώς της ημέρας ελικόπτερο άρχισε από αέρος να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαίο περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.