
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,85 εκατ. ευρώ
Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, μετά τη χθεσινή ισχυρή πτώση.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 789,67 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,60%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,63%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,14%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Εθνικής (+2,005 στα 0,2856 ευρώ), της Μυτιληναίος(+1,50% στα 9,460 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,47% στα 5,530 ευρώ) και της Πειραιώς (+1,02% στα 2,768 ευρώ).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Folli Follie (-2,19% στα 6,250 ευρώ), της Aegean Airlines (-1,14% στα 8,700 ευρώ) και των ΕΛΠΕ (-1,04% στα 7,620 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+1,38%) και των Τραπεζών (+1,14%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,78%) και της Τεχνολογίας (-0,75%).
Ανοδικά κινούνται 29 μετοχές, 33 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αλουμύλ +5,83% και ΕΛΤΟΝ +4,39%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Επίλεκτος -11,54% και Μύλοι Λούλη -7,89%.
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ










