Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: ο Τσίπρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τους λογαριασμούς του με τη βία

Θεοδωράκης: ο Τσίπρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τους λογαριασμούς του με τη βία

Ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αναφέρθηκε στην υψηλή φορολογία η οποία πλήττει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων

Στη βία των «δήθεν αγανακτισμένων» και όσων προπηλακίζουν αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τους λογαριασμούς του με τη βία. Να καταδικάσει τη φασιστική βία είναι εύκολο. Αλλά να καταδικάσει και τη βία που φοράει δήθεν αριστερά φορέματα. Τη βία των δήθεν αγανακτισμένων που άφησαν να καούν άνθρωποι στη Σταδίου, τη βία αυτών που προπηλακίζουν… Δεν το έκανε ο κ. Τσίπρας».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αναφέρθηκε στην υψηλή φορολογία η οποία πλήττει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων, όπως σημείωσε.

Όσον αφορά στο νέο αναπτυξιακό σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι οι περισσότερες εταιρείες είτε μεταναστεύουν στη Βουλγαρία και Κύπρο είτε προσκολούνται στις μητρικές σε Γερμανία και Ολλανδία για μικρότερους φόρους, μικρότερες εργοδοτικές εισφορές, ελευθερία κίνησης κεφαλαίων ή πιο σταθερό περιβάλλον.

«Ποιος παλαβός επιχειρηματίας θα μείνει στη χώρα με τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή και τη μεγαλύτερη φορολογία;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Επίσης έκανε αναφορά και στο «ψηφιακό χαράτσι» σε smartphone, υπολογιστές και tablet, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει ούτε μια παράγραφος για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024