Αποσύρθηκε από τη διαιτησία ο Δημήτρης Θάνος
Δεύτερος μετά τον Γιώργο Καλφόγλου
Την αρχή έκανε ο Γιώργος Καλφόγλου και την Τρίτη ακολούθησε ο Δημήτρης Θάνος, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία.
«Νομοτελειακά όλα κάποτε αρχίζουν και τελειώνουν! Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο που με έκανε γνωστό! Σας ευχαριστώ όλους που παίξαμε μαζί! Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο, του χρωστάω πολλά!
Σταματάω αγωνιστικά την διαιτησία και θα ασχοληθώ όπου μου ζητηθεί!», ανέφερε στο λογαριασμό του στο Facebook ο διαιτητής από την Ένωση Γρεβενών.
Τελευταίος αγώνας του Θάνου στο εφετινό πρωτάθλημα ήταν το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (3-0), την 26η αγωνιστική.
- Θεσσαλονίκη: Μαχαιριά στην καρδιά προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει ζημιά και στη ΔΕΘ και στην πόλη
- Πιερία: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση αγέλης σκύλων σε τουρίστρια – Παραμένει στη ΜΕΘ η 61χρονη
- Στο «κόλπο» για τον Ράιτ και ο Παναθηναϊκός – Η… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα
- Ο Banksy αποκαλύφθηκε: Το τέλος της ανωνυμίας στην Ουκρανία, τα δικαστικά έγγραφα, οι Massive Attack – Έρευνα Reuters
- Οι κατώτατοι μισθοί στην ΕΕ για το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα;



