Αν και ημερολογιακά δεν έχουμε υποδεχτεί ακόμα το καλοκαίρι, παρόλα αυτά η διάθεσή μας έχει ήδη αλλάξει και θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας από την κορυφή μέχρι τα νύχια.. Και επειδή το μανικιούρ είναι μέρος της εμφάνισής μας και αποτυπώνει τη διάθεσή μας, για το καλοκαίρι του 2018 γίνεται άκρως παιχνιδιάρικο και χρωματιστό.

Κοντά νύχια, φλούο χρώματα και γεωμετρικά σχήματα είναι η νέα αγαπημένη τάση της εποχής όπως την παρουσιάζουν καταξιωμένοι nail artists και έχει γίνει ήδη ανάρπαστη.

Ποια είναι λοιπόν τα χρώματα που θα απογειώσουν το μανικιούρ σας και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων γύρω σας;

Οι περισσότεροι manicurist σκέφτηκαν πρακτικά για φέτος και «πάγωσαν» για λίγο τα περίεργα και μακρόστενα χειμερινά σχήματα στα νύχια και επέλεξαν τα πιο κοντά για αυτή την περίοδο.

Ο λόγος είναι πως το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε πιο χαλαρές και άνετες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και πρέπει να έχουμε ένα πιο ανθεκτικό και πρακτικό σχήμα για μεγαλύτερη διάρκεια.

Όσο για την καλοκαιρινή παλέτα, εμπεριέχει τα πιο παιχνιδιάρικα χρώματα με επιρροές από τα 80’s, nude βάση κατά προτίμηση και περισσότερο χρώμα στα γεωμετρικά σχήματα τα οποία προστίθενται και μπορούν να προσαρμοστούν στην ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα της καθεμίας.

Ξεχωριστή κατηγορία και αγαπημένη φέτος τάση, το μπρονζέ, nude, και ροζ χρυσό (της άμμου) που μπορείτε να το βρείτε και σε πιο βραδινή εκδοχή, αυτή με γκλίτερ.

Εντυπωσιάστε λοιπόν με τις χρωματικές αντιθέσεις που προτείνει η φετινή μόδα και απολαύστε τις φετινές σας διακοπές με χαρούμενη διάθεση στα… άκρα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας