Η εφαρμογή ξενοδοχειακής κράτησης “HotelTonight” αποχαιρετά την αδιάφορη διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία και υποδέχεται ένα πρωτοποριακό και παιχνιδιάρικο project φιλοξενίας, με αφορμή την Εβδομάδα Σχεδιασμού στη Νέα Υόρκη.

Η σύλληψη της ιδέας αυτής ανήκει στο διαδικτυακό περιοδικό «Sight Unseen Offsite» και το σχεδιαστικό δίδυμο από το Μπρούκλυν, «Hannah Bigeleisen & Steven Bukowski», εμπνεύστηκαν σύγχρονους χώρους, οι οποίοι θα διατίθενται προς πώληση μέσω της εφαρμογής.

«Δεν θα είναι ένας ακόμη ενιαίος χώρος με μία μονοδιάστατη λειτουργία» αναφέρει ο Bukowski. «Υπάρχει ένα μέρος για να ξεκουραστείτε, ένα μέρος για να διαβάσετε, ένα μέρος για ύπνο και ένας χώρος ψυχαγωγίας», συνεχίζει.

Η ομάδα σχεδιαστών αμφισβητεί την ιδέα μιας απλής σουίτας ξενοδοχείου, ως ένα απλό χώρο ξεκούρασης και διανυκτέρευσης, μετατρέποντάς την σε ένα μέρος που μπορεί κανείς να εμπνευστεί, να δημιουργήσει σκέψεις και ιδέες μέσα από τα σχέδια αρχιτεκτονικής, τις ανάγλυφες επιφάνειες του δωματίου και τα έργα τέχνης της Bigeleisen.

Αυτός ο διαδραστικός και προσιτός χαρακτήρας της εγκατάστασης, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αισθητική των δωματίων, επιτρέπει στους επισκέπτες της σουίτας, να αγοράσουν το μίνι μπαρ, το φωτιστικό, τον καθρέπτη μέχρι και το ίδιο το κρεβάτι – όλα σχεδιασμένα από τους Bukowski και Bigeleisen.

Ξεχάστε λοιπόν τη συμβατική διανυκτέρευση που γνωρίζατε έως τώρα, καθώς η νέα αυτή εφαρμογή, σε συνεργασία με τους προοδευτικούς καλλιτέχνες της, μας εισάγουν στην νέα διάσταση του Hoteling που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας