Αρκετούς μήνες μετά την πρώτη ανακοίνωση, η Bugatti Chiron υπό κλίμακα και προς συναρμολόγηση με την σφραγίδα της Lego ως μέρος της πολυπλοκότερης σειράς της φίρμας, Technic, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία δίνοντας σύντομα την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν την πιο προσιτή εκδοχή του γαλλικού τετράτροχου.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, το kit θα αποκαλυφθεί την 1η Ιουνίου οπότε και αναμένεται να τεθεί προς διάθεση χωρίς ωστόσο προς το παρόν να δίνονται διευκρινίσεις για την τιμή ή τις προδιαγραφές του σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κομματιών.

Ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το τελευταίο αντίστοιχο kit της Lego που αφορούσε την Porsche 911 GT3 RS αποτελούνταν από 2.704 κομμάτια, αναφέροντας στις 600 σελίδων οδηγίες, ότι ο εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης ανερχόταν σε έξι ώρες, οι φαν του είδους δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτα λιγότερο από το supercar της αλσατικής φίρμας δια χειρός Lego.

Επίσης με δεδομένο ότι στον πραγματικό κόσμο, η Chiron και η 911 GT3 RS έχουν περίπου ανάλογο μέγεθος, το υπό κλίμακα νέο supercar αναμένεται να έχει αντίστοιχα μεγέθη με την Porsche η οποία στην Lego Technik εκδοχή της έχει μήκος 1,5 μέτρου, ύψος 22 εκατοστών και πλάτος 23 εκατοστά, με το τελευταίο να επιδέχεται αύξηση υπέρ της Bugatti με δεδομένο ότι το πραγματικό πλάτος της υπερέχει κατά 12 εκατοστά σε σχέση με αυτό του γερμανικού sportscar.

To τίμημα του kit για την Porsche 911 GT3 RS είχε ανέλθει σε περίπου 300 δολάρια και κάπου εκεί αναμένεται να κινηθεί και η Bugatti Chiron η οποία όπως και το γερμανικό sportscar θα συνοδεύεται από booklet το οποίο εκτός από τις οδηγίες συναρμολόγησης, αποτελεί και ένα πολυτελές art book για το μοντέλο.

Το νέο kit το οποίο όπως και τα περισσότερα της σειράς Technik, έχει σχεδιαστεί με τη συνδρομή της φίρμας από την οποία προέρχεται εν προκειμένω της Bugatti, αποτελώντας ίσως την πιο προσιτή δυνατότητα να έρθει κανείς κοντά σε ένα τετράτροχο προϊόν που έχει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, τη σφραγίδα της γαλλικής φίρμας.