Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτική απογοήτευση και bullying αποκαλύπτει ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας

Ερωτική απογοήτευση και bullying αποκαλύπτει ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας

Συνάντηση με τον γιο του στις φυλακές είχε ο μακελάρης του Τέξας, ερωτική απογοήτευση και bullying «βλέπει» ο πατέρας του πίσω από το έγκλημα. Ποια ήταν η κοπέλα που φέρεται να οδήγησε τον νεαρό στο μακελειό...

Επίσκεψη από τον πατέρα του δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής ο 17χρονος Δημήτρης Παγουρτζής, στη φυλακή στην οποία κρατείται μετά το μακελειό στο λύκειο της Σάντα Φε, όπου σκόρπισε το θάνατο σε 10 ανθρώπους, τραυματίζοντας άλλους τόσους.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, ενώ στη συνέχεια ο Αντώνης Παγουρτζής μιλώντας στο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψαν όσα συνέβησαν στη συνάντηση.

«Το παιδί το είδα. Δεν είδα ένα παιδί που είναι φονιάς. Ένα παιδί αγνό, ένα παιδί που ντρεπόταν να με κοιτάξει», είπε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις που προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του μακελειού, λίγες μέρες πριν το μακελειό ο 17χρονος φέρεται να είχε ερωτική απογοήτευση, ενώ μάλιστα εκείνη που τον απέρριψε τον προσέβαλε δημοσίως στο σχολείο. Αυτό έγινε η αφορμή για να γίνει αποδέκτης bullying.

Σύμφωνα με το Dallasnews.com, ανάμεσα στο θύματα συγκαταλέγεται και η εν λόγω κοπέλα. Πρόκειται για τη 17χρονη Σάνα Φίσερ, η οποία πρόσφατα είχε απορρίψει τον Δημήτρη Παγουρτζή, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό αν είχαν σχέση πριν από αυτό το περιστατικό. «Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πολύ επιθετικός», είπε η μητέρα της Σάνα και συνέχισε: «τελικά του αντιστάθηκε και τον έκανε ρεζίλι», επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τη δημόσια προσβολή.

Η Σάνα Φίσερ

«Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία του, από την οποία έδωσε και λίγο δύναμη στη μάνα του. Και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα», είπε ο πατέρας του και συνέχισε προσπαθώντας να βρει τι ήταν αυτό που «όπλισε» τα χέρια του γιου του: «Το παιδί το πείραζαν, το χτυπούσαν του έκαναν bullying, πολλοί όχι ένας, γιατί δεν ήταν αδύνατο παιδί, ήταν γερό. Μάλλον η βία ήταν από πολλά άτομα, φτιαγμένη βία», αποκάλυψε μιλώντας στον Alpha.

«Το αγόρι μου δεν είναι άνδρας, είναι παιδί. Δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στο παιδί, είναι κι άλλοι υπεύθυνοι», ολοκλήρωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 17χρονος Δημήτρης Παγουρτζής συνελήφθη την Παρασκευή όταν εισέβαλε στο λύκειο της Σάντα Φε, όπου φοιτούσε και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 10 μαθητές και καθηγητές και τραυμάτισε άλλους δέκα περίπου ανθρώπους.

Στη συνέχεια, είπε στην απολογία του πως «δεν σκότωσα μαθητές που συμπαθούσα, για να πουν την ιστορία μου», προκαλώντας σοκ σε όσους τον άκουσαν.

Πάντως, σύμφωνα με τον πατέρα του μακελάρη ο συνδυασμός της ερωτικής απογοήτευσης και του bullying ήταν αυτός του πιθανώς «έσπρωξε» το παιδί του στη αποτρόπαια αυτή πράξη.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024