
Μιλοβάνοβιτς: Δεν θα γυρίσει ο Αραούχο
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήταν επικεφαλής του τμήματος μεταγραφών της ΑΕΚ και αναμένεται να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Λας Πάλμας
Τέλος στις ελπίδες των φίλων της ΑΕΚ αναφορικά με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο, έβαλε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova».
Ο Σέρβος, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Λας Πάλμας, ήταν επικεφαλής του τμήματος μεταγραφών της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Μάρκο Λιβάγια.
«Εγώ πιστεύω ότι 100% ο Αραούχο δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Το ξέρω γιατί θα γίνω τεχνικός διευθυντής στην Λας Πάλμας και θα γυρίσει σίγουρα να παίξει εκεί. Για τον Λιβάγια η ΑΕΚ έχει μία ρήτρα και μπορεί να πάρει τον παίκτη. Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι είτε μείνει στην ΑΕΚ γιατί είναι μεγάλος παίκτης, είτε αν γυρίσει για να παίξει στην Λας Πάλμας. Αν έχουμε μπροστά Αραούχο και Λιβάγια θα είμαστε πολύ καλά».
- Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

