Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπουργικό: Στόχος να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα έως 12 Ιουνίου

Υπουργικό: Στόχος να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα έως 12 Ιουνίου

Να πατήσουν γκάζι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς, ζητώντας να έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης μέχρι τις 10-12 Ιουνίου, για να ψηφιστούν μαζί με το μεσοπρόθεσμο του 2019-2022

Να πατήσουν γκάζι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς, στο υπουργικό συμβούλιο, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ζητώντας να έχουν κλείσει τα εκκρεμή προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης το αργότερο ως τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε προς τους υπουργούς, ότι το αργότερο μέχρι τις 10 με 12 Ιουνίου πρέπει να έχει κλείσει το θέμα των προαπαιτουμένων και να ψηφιστούν, όπως και το μεσοπρόθεσμο του 2019-2022.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου πήραν το λόγο ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος μίλησε για την Αναπτυξιακή Τράπεζα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης, Έφη Αχτσιόγλου (για το εργασιακό σχέδιο), καθώς και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας, Κώστας Φωτάκης, οι οποίοι ανέπτυξαν τα θέματα των τομέων τους.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Το σχέδιο της επόμενης μέρας προφανώς προβλέπει τα συμφωνημένα

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024