Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ξενύχτια του Αλέξη

Τα ξενύχτια του Αλέξη

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν ο πρωθυπουργός ξενύχτησε και ύστερα από 17 ώρες διαπραγμάτευσης έφερε το τρίτο μνημόνιο. Ένα ακόμη τέτοιο ξενύχτι, σύμφωνα με το «Βηματοδότη»,  ομολόγησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις που είχε στη Σόφια με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ. Το όνομα όμως και οι αλλαγές στο Σύνταγμα «καίνε» και τις […]

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν ο πρωθυπουργός ξενύχτησε και ύστερα από 17 ώρες διαπραγμάτευσης έφερε το τρίτο μνημόνιο.

Ένα ακόμη τέτοιο ξενύχτι, σύμφωνα με το «Βηματοδότη»,  ομολόγησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις που είχε στη Σόφια με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.

Το όνομα όμως και οι αλλαγές στο Σύνταγμα «καίνε» και τις δύο πλευρές. Το μεν Μαξίμου για να καταγάγει μια μεγάλη διπλωματική νίκη, τώρα που βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις λύνοντας παράλληλα ένα πρόβλημα 30 ετών, τα δε Σκόπια για να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Ωστόσο τα ξενύχτια του Αλέξη, όσοι έζησαν από κοντά τα γεγονότα του 2015, δεν βγαίνουν πάντα σε καλό. Ειδικά αν είναι τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού. Αν λοιπόν ένα τέτοιο ξενύχτι έβγαλε την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν», πολύ φοβάμαι πως θα υπάρξουν εσωκυβερνητικές αντιδράσεις, αλλά και αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης. Και ξέρετε γιατί; Επειδή το όνομα αυτό είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024