«Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σεβασμός και χίλια μπράβο σε όλους» ήταν το μήνυμα της κόρης του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, σε αυτούς που προπηλάκισαν τον Γιάννη Μπουτάρη.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, σε νέο φασιστικό παραλήρημα, προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων στο Twitter, απονέμοντας τα εύσημα σε εκείνους που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε λόγο για «καθήκον».

Μάλιστα, όχι μόνο επικρότησε την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη αλλά πρόσθεσε πως θα ήθελε να βρίσκεται κι εκείνη μαζί τους στη Θεσσαλονίκη.

Επίθεση και στα ΜΜΕ: «Πληρωμένα τσουτσέκια»

Με τα περισσότερα ΜΜΕ να καταδικάζουν την αντίδρασή της, η ίδια έστρεψε τα «πυρά» της και προς αυτά, μιλώντας για «πληρωμένα τσουτσέκια» και προπαγάνδα.

Απόσπασμα από βίντεο που περιέχεται στο dvd της δικογραφίας για τη Χρυσή Αυγή. Ναζιστικός χαιρετισμός από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο (μόλις που διακρίνεται μπροστά από το λάβαρο), τον Γ.Γερμενή και άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης κατά την υποδοχή ενός «νεοσύλλεκτου» (με την πλάτη). Δεξιά, όρθιοι, ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος με την Ουρανία Μιχαλολιάκου