Η Βουλιαγμένη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Α1 πόλο
Στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών προκρίθηκε για 16η φορά στην ιστορία της η Βουλιαγμένη, επικρατώντας εύκολα της Χίου με 11-5 στο Λαιμό, στον τρίτο και αποφασιστικό αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.
Στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών προκρίθηκε για 16η φορά στην ιστορία της η Βουλιαγμένη, επικρατώντας εύκολα της Χίου με 11-5 στο Λαιμό, στον τρίτο και αποφασιστικό αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.
Μετά την ήττα της Πέμπτης (17/5) στο «νησί της μαστίχας», ο ΝΟΒ εμφανίστηκε σοβαρός στο σημερινό ματς και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους νησιώτες, καθώς έφτασε να προηγείται 6-0 στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης.
Ετσι η ομάδα του Κώστα Λούδη πέρασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την Τρίτη 22/5 στον Πειραιά. Από την πλευρά της, η Χίος θα παίξει με τον Υδραϊκό, διεκδικώντας την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.
Αξιοσημείωτο του σημερινού αγώνα, ότι αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, Δημήτρης Κουρούβανης και Χάρης Αϊβαλιώτης. Στον πάγκο της Χίου κάθησε ο Μάκης Μικέδης, λόγω τιμωρίας του πρώτου προπονητή, Μιχάλη Λαζαρίδη.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-1, 2-3
Τα γκολ:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καπότσης 4, Χρυσοσπάθης 3, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Αφρουδάκης, Σολανάκης
ΧΙΟΣ: Ρουστάμοφ 2, Μιμίδης, Καλογεράκος, Καζάζης
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
- Ντόρσεϊ: «Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς»
- Μάριος Οικονόμου: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
- Μποντιρόγκα: «Γιορτή ο τελικός Ολυμπιακός – Ρεάλ – Η Ευρωλίγκα έχει την καλύτερη διαιτησία»
- ΜακΚίσικ: «Ονειρεύομαι την Ευρωλίγκα πέντε χρόνια, δεν ξέρω καν πώς θα αντιδράσω αν κερδίσουμε»
- Μιλουτίνοφ: «Να έχουμε την ίδια ενέργεια, με τη βοήθεια του κόσμου μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jonathan-borba-96sMAeI8g3E-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442