Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καρλ Μαρξ, ο Αβέρωφ και η Novartis

Ο Καρλ Μαρξ, ο Αβέρωφ και η Novartis

Ο αείμνηστος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας απασχόλησε πολύ τη χθεσινή συνεδρίαση καθώς τον θυμήθηκε ο κ. Κοντονής

Μόνο ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να εμπλέξει τον Μαρξ και τον (αείμνηστο) Ευάγγελο Αβέρωφ με τη… Novartis! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη,  με αναφορά στον… Καρλ Μαρξ άνοιξε η συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis  ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Εκανε quote την πρώτη πρόταση από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Και εξηγούμαι: Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία και τη στάση που κράτησε από την αρχή στην υπόθεση της Novartis, ο υπουργός παράφρασε το «ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη» σε «ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη συντηρητική παράταξη».

Το φάντασμα του Ευάγγελου Αβέρωφ. Διότι θυμόμαστε τι είχε συμβεί στη συνεδρίαση της Βουλής όταν συζητούσε την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης. Ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ μπροστά στο αδιέξοδο το οποίο αντιμετώπιζε αναγκάστηκε (κατά τον συριζαίο υπουργό) να αποσύρει την κοινοβουλευτική ομάδα από τη Βουλή, για να μην πλησιάσει κανείς από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην κάλπη ή στην ψηφοφορία τότε που είχε στηθεί.

Για ελάχιστο όμως χρόνο καμάρωνε για το εύρημά του ο επί της Δικαιοσύνης υπουργός, γιατί αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Οι γαλάζιοι βουλευτές μάλιστα έλεγαν ότι θα μπορούσαν να βγάλουν φωτοτυπία την παρέμβαση Βορίδη και να τη λέει ένας-ένας στη Βουλή για να τη «σπάσουν» στους συριζαίους και ιδιαιτέρως στον κ. Κοντονή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024