Τη λένε απόμακρη και διστακτική πρώτη κυρία, «σφίγγα από τη Σλοβενία», παγιδευμένη στον Λευκό Οίκο, δυστυχισμένη στον γάμο και στον ρόλο της. Εχουν φτάσει να αναρωτιούνται όχι αν τον αγαπάει, αλλά αν μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί αποφεύγει τόσο συχνά, και τόσο εμφανώς, μπροστά στις κάμερες να τον πιάνει από το χέρι; Τελευταία εκείνος έχει αποκτήσει το συνήθειο να της γαργαλάει με το μικρό του δαχτυλάκι το χέρι, για να την κάνει, επιτέλους, να τον ακουμπήσει. Τι συμβαίνει με τη Μελάνια;

Το ερώτημα επανήλθε μόλις αποκαλύφθηκε ότι η πολυδιαφημισμένη «πρώτη πρωτοβουλία της πρώτης κυρίας» δεν ήταν καν δική της.

Η Μελάνια Τραμπ (που αυτές τις μέρες αναρρώνει από εγχείρηση στα νεφρά την οποία έκανε τη Δευτέρα) εγκαινίασε την περασμένη εβδομάδα την εκστρατεία «Be Best» με ομιλία στον κήπο του Λευκού Οίκου, παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ και πέντε υπουργών.

Το θέμα της αφορά συνολικά την παιδική ηλικία, με αιχμή την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, την προστασία των παιδιών από τον εκφοβισμό κ.λπ. Αρχικά, ο Λευκός Οίκος εμφάνισε την έκδοση «Μιλώντας στα παιδιά για το Διαδίκτυο» σαν φυλλάδιο «της πρώτης κυρίας και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου».

Αλλά η αποκάλυψη ότι επρόκειτο για ανακυκλωμένο υλικό της εποχής της Μισέλ Ομπάμα, στο οποίο δεν είχε αλλάξει σχεδόν τίποτα εκτός από τον πρόλογο, οδήγησε σε μικρή διόρθωση – και σε πολλά κακεντρεχή σχόλια. Τι γίνεται με αυτή την πρώτη κυρία; Βαριέται, αδιαφορεί, θέλει να μας δείξει κάτι άλλο, και τι είναι αυτό;

Διαβάστε περισσότερα εδώ