Η Παρί ΣΖ δεν έχασε χρόνο. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τζανλουίτζι Μπουφόν πως το αυριανό παιχνίδι με την Βερόνα θα είναι το τελευταίο του με την Γιουβέντους, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, έκανε πρόταση προσφέροντας συμβόλαιο δύο χρόνων στον 40χρονο ιταλό τερματοφύλακα.
Την είδηση δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα η εφημερίδα Le Parisien, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα «πολύ πλούσιο» συμβόλαιο.
Έτσι ο Μπουφόν, που στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του, εάν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε κάποια ομάδα εκτός Ιταλίας ή θα αποδεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους για διοικητική θέση, θα έχει την ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League και να προσπαθήσει για την κατάκτησή του.
Ο μάνατζερ του Μπουφόν, Σιλβάνο Κατρίνα, επιβεβαίωσε την ύπαρξη προτάσεων χωρίς όμως να προχωρήσει σε ονόματα. «Υπάρχουν διάφορες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει αλλά και τι θέλει για μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα του χρειαστούν περίπου δέκα ημέρες» είπε χαρακτηριστικά.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.