Τις προτάσεις τους για τις τροποποιήσεις των κανονισμών, που θα τεθούν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας έχουν ετοιμάσει η ΕΠΟ και η Super League και μία από αυτές είναι το κλείσιμο θύρας σε περίπτωση που οι οπαδοί βρίζουν τη διοίκηση της ομάδας τους!

Με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν την έγκριση των FIFA και UEFA η διοργανώτρια αρχή και η ελληνική ομοσπονδία θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις αλλαγές που επιθυμούν να κάνουν προκειμένου να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, μια από τις προτάσεις είναι το κλείσιμο θύρας ή μέρος αυτής, όταν οπαδοί που βρίσκονται σε αυτή στρέφονται κατά της διοίκησης τους. Παράλληλα, η Super League θα προτείνει στην ΕΠΟ την αλλαγή του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα, ζητώντας μεταξύ άλλων, να προστεθεί παράγραφος με τίτλο «Συνθήκες μη ασφαλούς έναρξης ή συνέχισης αγώνα».

Με την συγκεκριμένη τροποποίηση θα δίνεται στον διαιτητή η δυνατότητα να αναβάλει ή να ματαιώνει τον αγώνα σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή πάνω από 45 λεπτά, ενώ ο ρέφερι σε αυτό το διάστημα θα μπορεί να ζητήσει την εκκένωση των κερκίδων. Όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να απορριφθεί από την ΕΠΟ καθώς δεν είναι εφικτό να αδειάσει το γήπεδο σε αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο