Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιραλάς: Φεύγω για την ώρα, θα είμαι πάντα οπαδός του Ολυμπιακού

Μιραλάς: Φεύγω για την ώρα, θα είμαι πάντα οπαδός του Ολυμπιακού

Ο Κέβιν Μιραλάς αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού με μια επιστολή αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από έξι μήνες και θα επιστρέψει στην Αγγλία και την Έβερτον στην οποία ανήκει.

Ο Βέλγος επιθετικός έγραψε μέσω της Sportday μια αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι κάποια στιγμή στους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του προς τους οπαδούς των Πειραιωτών τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι για πάντα οπαδός του Ολυμπιακού και ότι ένα μέρος του θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Βέλγου:

«Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού. Γράφω αυτές τις λέξεις επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό, χάρη στην προσπάθεια του κ. Μαρινάκη, φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά. Όμως, στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ήλπιζες κι ευχόσουν… Επέστρεψα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν νομίζω δεν είναι σημαντικό να συζητήσουμε για ποιο λόγο δεν γίναμε πρωταθλητές και δεν καταφέραμε να σας κάνουμε ευτυχισμένους. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα καλά αισθήματά του ενός για τον άλλο και φυσικά όλες τις αναμνήσεις στο μυαλό μας.

Μερικοί κακοί μήνες δεν είναι δυνατόν να βγάλουν από μέσα μου όσα αισθάνομαι για όλους εσάς και φυσικά για τον σύλλογο. Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αλλά ένα μέρος μου θα παραμείνει εδώ και πάντα θα είναι εδώ. Μια φορά μέλος του Ολυμπιακού, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού.

Και όπως λέτε εσείς για μένα “είσαι ο καλύτερος για μας”, λέω κι εγώ για εσάς: είστε οι καλύτεροι για εμένα. Με ευγενικούς χαιρετισμούς, Κέβιν».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024