Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δικαιωθεί η ΑΕΚ

Κούγιας: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δικαιωθεί η ΑΕΚ

Ο έγκριτος δικηγόρος και ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δικαιωθεί η ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον οποίο χαρακτήρισε τσόντα

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δικαιωθεί στην περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε τους λόγους που η μεταγραφή δεν θα χαλάσει, ενώ σχολίασε και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια τσόντα και ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι… 5-0 στο ημίχρονο υπέρ του Δικεφάλου του βορρά. Ακόμα ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας μίλησε για τα γενέθλια της ΑΕΛ και το θέμα του γηπέδου των βυσσινί, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον FAIR PLAY FM 96,1 :

Για τα γενέθλια της ΑΕΛ και το θέμα του γηπέδου των «βυσσινί»: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, η ημέρα ιδρύσεως της ΑΕΛ. Έχουμε σήμερα κι ένα δικαστήριο, όπου θα επιδιώξουμε να μειώσουμε το μίσθωμα για το γήπεδο στον κ. Πηλαδάκη, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι 500.000 ευρώ το χρόνο. Να φανταστείτε ότι η ΑΕΚ πληρώνει στο ΟΑΚΑ 280.000 ευρώ το χρόνο. Το «Αλκαζάρ» έχει πολλά προβλήματα ασφαλείας, χρειάζεται 5 εκατ. ευρώ για να αναμορφωθεί. Ομάδες σαν την ΑΕΛ είναι αναγκαίο μέρος του ποδοσφαίρου».

Για το σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ο τελικός ήταν μια… τσόντα. Ήταν δύο ομάδες διαφορετικών ταχυτήτων. Υπήρχε μία ομάδα που θα μπορούσε να κερδίζει στο ημίχρονο με 5-0 και μία ομάδα, η οποία θα μπορούσε να μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Δε θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του τελικού αποτελεί και μία απόδειξη για όλη τη σεζόν. Βέβαια, αυτές οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μαζί με τον Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος, φυσικά, δεν είχε πίεση».

Για την περίπτωση της μετακίνησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό: «Είναι αναμενόμενη η μεταγραφή και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δικαιωθεί η ΑΕΚ. Αυτά που λέει η ΑΕΚ για διπλό συμβόλαιο είναι… νομικούρες. Η ΑΕΚ έχει στα χέρια της ένα συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χριστοδουλόπουλος πριν δύο χρόνια. Χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο υπάρχει μία διαφορετική αντιμετώπιση των μονομερών ανανεώσεων. Έφτιαξε ένα συμβόλαιο, έβαλε τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει και αυτοί θα αποφάσιζαν στο τέλος αν θα υπέγραφαν και αυτοί. Δεν μπορεί να είναι μία ετεροβαρής σύμβαση. Θα πρέπει να είμαι αμφοτεροβαρής».

Για τις δηλώσεις Σαββίδη περί απεριόριστου μπάτζετ στις μεταγραφές: «Ήταν λάθος οι δηλώσεις. Το «παίρνω ό,τι θέλω» σημαίνει διαφορετική μισθολογική μεταχείριση σε σχέση με τους παίκτες που έχω. Σε μία ανώνυμη εταιρία, όσα χρήματα και να έχεις, πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορεί να λειτουργεί μία ομάδα σε μία σεζόν με διαφορετικό μισθολογικό καθεστώς για κάθε παίκτη. Πιστεύω, πάντως, ότι ο Λουτσέσκου και το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ θα λειτουργήσουν με λελογισμένη τακτική».

Για τον Μαρινάκη: «Πράγματι είναι καλές οι σχέσεις μας μετά από ορισμένες συμπεριφορές απέναντί μου. Είναι αλλαγμένος ο Μαρινάκης, έχει ωριμάσει. Να ξέρετε, επίσης, ότι έχει πάρα πολλά χρήματα. Έχει εισηγμένες εταιρίες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει ναυλοσύμφωνα, έχει συνεργασίες με μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες. Βέβαια, δεν ξέρω τί λένε όλα αυτά τα λαμόγια της ΕΠΟ στον Κόκκαλη, στον Πατέρα, στον Μαρινάκη και τώρα στον Σαββίδη… Είχα πει μετά το επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ ο εχθρός του Σαββίδη. Μάλιστα τότε είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη. Η συμπεριφορά του Κομίνη δείχνει πράγματα».

Για το ρόστερ της ΑΕΛ: «Μετά από δύο χρόνια στη Superleague έχουμε έναν κορμό 18 παικτών, που θέλουμε να τον διατηρήσουμε. Δε θα κάνουμε περισσότερες από τέσσερις μεταγραφές ενδεκάδας. Η μία είναι ο Καρανίκας (σ.σ. ανακοινώθηκε χθες από την ΑΕΛ). Φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ, που να μπορεί να αποκλείει την Ξάνθη σε διπλά παιχνίδια, να βάζει τέσσερα γκολ στον Παναιτωλικό. Έχουμε καλούς χορηγούς κι ελπίζω να μειώσουμε σήμερα και το τίμημα για το γήπεδο. Ο Ναζλίδης τελείωσε παρά το γεγονός ότι προσέφερε πολλά στην ΑΕΛ. Οι δυο μας ξέρουμε γιατί ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Είναι πολύ καλή επιλογή και για τον Ναζλίδη και για τον Άρη. Από το υπάρχον ρόστερ του Άρη θα έπαιρνα στην ΑΕΛ της Superleague λιγότερους από πέντε παίκτες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024