Η Nissan έχει μια μακρά παράδοση στα σκληροτράχηλα οχήματα, ενώ έχει δημιουργήσει μια εξίσου ηχηρή παρουσία σε ό,τι αφορά τις πρωτότυπες παραλλαγές αυτοκινήτων της με ακόμα πιο έντονο τον χαρακτήρα της περιπέτειας.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το πρωτότυπο Armada Mountain Patrol, one-οff εκδοχή του ομώνυμου μοντέλου το οποίο φιλοδοξεί να γοητεύσει εκείνους που θέλουν να συνδυάζουν τις εξορμήσεις τους στην φύση με κατασκηνωτικές τάσεις.

Έτσι, το πρωτότυπο μοντέλο προσθέτει στις εγνωσμένου κύρους off-road ικανότητές της έκδοσης παραγωγής μια νέα ανάρτηση δια χειρός Icon Vehicle Dynamics η οποία συνδυάζεται με μεγαλύτερους βραχίονες και αυξάνει σημαντικά την απόσταση από το έδαφος.

Επίσης, το πρωτότυπο Nissan ενισχύει τα προστατευτικά περιμετρικά και κάτω από το αμάξωμα ενώ ένα νέο σύστημα εξαγωγής υπόσχεται έναν ακόμα πιο επιβλητικό ήχο από τον V8 κινητήρα των 5,6 λίτρων. Το παζλ συμπληρώνει ένα σύστημα ρυμούλκησης δυναμικότητας 5.443 κιλών σε περίπτωση που το Armada χρειαστεί να «αυτορυμουλκηθεί», μια εφεδρική δεξαμενή καυσίμου καθώς και σύστημα πλοήγησης Lowrance καθώς και ενισχυμένο ραδιοφωνικό δέκτη.

Στην περιπετειώδη εξίσωση περιλαμβάνονται επίσης, νέοι προφυλακτήρες από χάλυβα, ένα σετ επιπλέον φωτιστικών σωμάτων LED στην οροφή αλλά και μπροστά καθώς, ενώ ο φωτισμός δεν λείπει ούτε από τους θόλους.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα… διανυκτέρευσης στην άγρια φύση το Armada εφοδιάζεται επίσης με «τετράκλινη» σκηνή οροφής όπου οι επιβαίνοντες μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς έστω και αν βρίσκονται στην μέση του πουθενά.

Επίσης δεδομένου ότι το Armada μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά έως και οκτώ άτομα, υπάρχει και μια δεύτερη σκηνή η οποία ωστόσο τοποθετείται στο έδαφος. Παράλληλα διαθέτει και μια αναδιπλούμενη τέντα στο πίσω μέρος για στιγμές χαλάρωσης υπό σκιάν.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης ένα ενσωματωμένο ψυγείο καθώς και δύο φορητά ψυγεία Otterbox Venture τα οποία θα φροντίσουν να διατηρήσουν στην κατάλληλη θερμοκρασία τα απαραίτητα εφόδια για την εξόρμηση στην φύση.

Γράψτε το σχόλιο σας