Χρέη προέδρου στην Ντιναμό Μπρεστ ανέλαβε κι επισήμως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται το βράδυ της Τρίτης (15/5).
Ο «Ντιεγκίτο», μετά την προπονητική του εμπειρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Φουτζάιρα, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας από τη Λευκορωσία. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα θα έχει την ευθύνη της στρατηγικής ανάπτυξης, την εποπτεία στη δομή του συλλόγου αλλά και της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.
Το συμβόλαιο είναι τριετούς διάρκειας και η ομάδα καλωσόρισε τον Μαραντόνα μέσω δημοσίευσης στο «Twitter» με το εξής μήνυμα: «Ναι, ο Ντιέγκο είναι μαζί μας! O θρυλικός ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομάδα «Ντιναμό Μπρεστ» και ανέλαβε το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου».
Σημειώνεται πως στην Ντιναμό Μπρεστ αγωνίζεται ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Κάργας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα από το Μπρεστ έχασε το πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν στην ισοβαθμία, από την «ισόβια» πρωταθλήτρια, Μπάτε Μπορίσοφ, κατετάγη δεύτερη και θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Europa League.
Легендарный футболист Диего Армандо Марадона подписал трехлетний контракт с футбольным клубом "Динамо-Брест" и вступил в должность Председателя правления клуба. pic.twitter.com/H9WG8AfpBg
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Οι «μάχες» για την τετράδα και την εξάδα με φόντο το πλεονέκτημα έδρας και την πρόκριση στα playoffs – Το πρόγραμμα όλων των ομάδων μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague.