Μπορεί οι ιδιοκτήτες Tesla, νυν και δυνάμει, να μην έχουν κατά νου τον ύπνο όταν επιλέγουν ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της καλιφορνέζικης φίρμας, ωστόσο μια σλοβενικής καταγωγής εταιρεία, σκέφτηκε να δημιουργήσει το κατάλληλο αξεσουάρ που μετατρέπει οποιοδήποτε μοντέλο της εταιρείας σε ένα προσωρινό υπνοδωμάτιο.

Το DreamCase όπως ονομάζεται η ευρεσιτεχνία που είναι διαθέσιμη για Model S, Model X και Model 3 έγκειται σε μια κομψή δερμάτινη θήκη η οποία περιέχει ένα αναδιπλούμενο στρώμα αποτελούμενο από αφρό μνήμης, πουπουλένιο κλινοσκέπασμα, και δύο μαξιλάρια ταξιδίου.

Οι τιμές του… kit ύπνου ξεκινούν από τα 549 ευρώ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαστάσεις του στρώματος και των συμπαρομαρτούντων για το Model 3 είναι 93 εκ. πλάτος και 1,91 εκατοστά ύψος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και πιο premium έκδοση η οποία προσθέτει στην εξίσωση… λευκά είδη αποτελούμενα 100% από βαμβάκι Marko Satin και η οποία τιμάται σε 625 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την χρησιμότητα του kit, η DreamCase επιχειρηματολογεί εξαίροντας τα πλεονεκτήματα του, σημειώνοντας ότι «μπορείτε να οδηγείτε το Model 3 σας έχoντας ήδη ένα στρωμένο κρεβάτι στα πίσω καθίσματα, κάτι που μεγιστοποιεί την ευελιξία σας σε οποιοδήποτε ταξίδι και διαδρομή».

Σε κάθε περίπτωση, ομολογουμένως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει επίτευγμα κανείς το γεγονός ότι αυτό είναι εφικτό με δεδομένες τις διαστάσεις του Model 3.

Πλην του Model 3, το αξεσουάρ ύπνου προσφέρεται και για τα μεγαλύτερα Model X και Model S προς 579 και 779 ευρώ αντίστοιχα αν και ενδεχομένως η παραμονή σε ξενοδοχείο να είναι πιο συμφέρουσα και πιο λογική από όλες τις απόψεις.

Όπως και να έχει, η Tesla δείχνει να προσφέρεται αν όχι να πυροδοτεί μια εναλλακτικού τύπου φρενίτιδα. Ενδεικτικό ως προς αυτό είναι ότι υπήρξε περιστατικό όπου ιδιοκτήτης Model S από το Φήνιξ της Αριζόνα το ενοικίαζε μέσω Airbnb εν είδει προσωρινού καταλύματος προς 500 δολάρια την εβδομάδα. Για την ιστορία Στο πακέτο διαμονής προβλεπόταν ελεύθερη πρόσβαση στο μπάνιο και στις ανέσεις του σπιτιού μιας και απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η παραμονή του Tesla Model S στο γκαράζ του.

Γράψτε το σχόλιο σας