
Η πόρτα του Στουρνάρα
Η πόρτα ξανάνοιξε τη Δευτέρα το μεσημέρι (μετά από οκτώ χρόνια) και ο πρώτος που τη διάβηκε ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας.
Η σιδερένια πόρτα της Τράπεζας της Ελλάδος (επί της οδού Πανεπιστημίου, όπου ήταν η είσοδος του κοινού) έκλεισε την 1η Ιουνίου του 2012 μετά από σοβαρά επεισόδια (από Αγανακτισμένους) που σημειώθηκαν.
Η πόρτα ξανάνοιξε τη Δευτέρα το μεσημέρι (μετά από οκτώ χρόνια) και ο πρώτος που τη διάβηκε ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας.
Με μία διαφορά, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης. Η κεντρική είσοδος αναβαθμίστηκε, προστέθηκαν σε αυτήν διπλές πόρτες και αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ υπήρξε και ανακαίνιση των μαρμάρων της εισόδου που είχαν καταστραφεί από τους Αγανακτισμένους (με αυτά πετροβολούσαν τα τότε… δεξιά ΜΑΤ).
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Ηράκλειο: «Του έβαλε μαξιλάρι στο πρόσωπο και προσπάθησε να τον πνίξει» – Σοκάρει στο in η μητέρα του 8χρονου
- Τσουκαλάς για συντάξεις χηρείας: Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζεται να εφαρμόσει τις προτάσεις μας
- Παράνομο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εξακολουθεί να κυκλοφορεί στο X
- Ο Ματέους Φερνάντες στην Τότεναμ με ποσό-ρεκόρ


