Κίνημα Αλλαγής: Οι σημερινοί φόροι δεν αρκούν στον κ. Τσακαλώτο
Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή δηλώσεις του στην εφημερίδα FAZ
Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή δηλώσεις του στην εφημερίδα FAZ. «Oι σημερινοί φόροι δεν του αρκούν. Θέλει κι άλλους», υπογραμμίζει.
«Γι αυτό προφανώς συμφώνησε και στη μείωση του αφορολόγητου στα 5.700 ευρώ από τις αρχές του 2020» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο ότι ο κ. Τσακαλώτος «δεν βρίσκει τη φορολογία «υπερβολικά υψηλή»». «Ας ρωτήσει όμως και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μισθωτούς, τους καταστηματάρχες, όλους εκείνους που νυχθημερόν δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους» σημειώνει.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, «η μείωση της φορολογίας είναι απαραίτητος όρος και για την ανάπτυξη. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
- Πρωτοχρονιά: Πώς υποδέχτηκε ο πλανήτης το 2026 – Πυροτεχνήματα, εντυπωσιακοί εορτασμοί και μηνύματα ειρήνης
- Γάλλος, γέρος και σοφός: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον «χαζούλη» Τραμπ, τον Σαλαμέ και την επιστροφή των Ocean’s
- Κακλαμάνης: Οι επιλογές όλων μας, από τη Βουλή ως τη ζωή, να μας κάνουν περήφανους κάθε μέρα
- Τα καρναβάλια στη Δυτική Μακεδονία στην καρδιά των Χριστουγεννιάτικων γιορτών – Τι είναι τα «Ραγκουτσάρια»
- Ελβετία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
- Πληθωρισμός: Πώς μια χούφτα μεγάλες εταιρείες καθορίζουν τις τιμές

