Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση από Κλοπ στον «ρέκορντμαν» Σαλάχ

Αποθέωση από Κλοπ στον «ρέκορντμαν» Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το 32ο τέρμα του στη φετινή Premier League και δημιούργησε νέο ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία της

Το 32ο τέρμα του στη φετινή Premier League πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-0 επί της Μπράιτον στην τελευταία αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Αιγύπτιος σταρ πραγματοποίησε νέο ρεκόρ σκοραρίσματος στην Premier League και άφησε πίσω του τους Λουίς Σουάρες, Άλαν Σίρερ και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι είχαν σταματήσει στα 31 γκολ.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αποθέωσε τον παίκτη του για την πραγματοποίηση του ρεκόρ αυτού, με δηλώσεις του στο Sky Sports.

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες γι ‘αυτόν. Φανταστείτε να σας λέγανε όλοι πόσο λαμπρός φαίνεστε, ή σας δίνουν ένα Όσκαρ για αυτό, ένα βραβείο για αυτό, ένα βραβείο για να βγείτε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχετε κάποιο ατύχημα. Να μείνεις σε μία τέτοια πορεία σε μια σεζόν όπως αυτή, είναι πραγματικά δύσκολο, είναι ακόμα ένα μικρό αγόρι και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από το πώς το αντιμετώπισε»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024