Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε Μαξίμου: Οι καρέκλες της εξουσίας δεν είναι μόνιμες

ΝΔ σε Μαξίμου: Οι καρέκλες της εξουσίας δεν είναι μόνιμες

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε στην απάντησή της προς το Μαξίμου, ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει απαντήσει ακόμα σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τη κατάτμηση της Β’ Αθήνας, με την αξιωματική αντιπολίτευση να υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να μην απαντά αν θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς, σημειώνει πως ο πρωθυπουργός έλυσε, με καθυστέρηση 36 ωρών, την «αμήχανη σιωπή του χωρίς, ωστόσο, και πάλι να πει αν συμφωνεί με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας -μαζί με την κατάτμηση της Β’ Αθήνας- να δοθεί επιτέλους το δικαίωμα της ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και κυρίως σε όσους έφυγαν στη διάρκεια της κρίσης».

«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του κ. Τσίπρα θα του θυμίσουμε ότι την πρόταση αυτή η Νέα Δημοκρατία την έχει καταθέσει δύο φορές ήδη από το 2016, ενώ ακόμη και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης είχε δεσμευθεί σε ανύποπτο χρόνο να την προωθήσει το συντομότερο θεωρώντας την αυτονόητη» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας παριστάνει και σήμερα ότι την ακούει για πρώτη φορά».

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο χαρακτηρισμό περί κακομαθημένων παιδιών, σημειώνοντας ότι «κακομαθημένα παιδιά δεν είναι εκείνα που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες του εξωτερικού το αυτονόητο δικαίωμα της ψήφου, αλλά εκείνα που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι σε μια δημοκρατία οι καρέκλες της εξουσίας δεν είναι μόνιμες και επιστρατεύουν κάθε μέσο για να τις κρατήσουν λίγο ακόμη».

Διαβάστε ακόμα:

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024