Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛ.ΑΣ: Όχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή

ΕΛ.ΑΣ: Όχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή

«Όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο, ναι στη ζωή» είναι το μήνυμα που στέλνει η ΕΛ.ΑΣ, δια στόματος του αρχηγού της, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα

«Όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο, ναι στη ζωή» είναι το μήνυμα που στέλνει η ΕΛ.ΑΣ, δια στόματος του αρχηγού της, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, μέσα από βίντεο, στο πλαίσιο της εκστρατείας που κλιμακώνει σταδιακά, με αφορμή την ανακήρυξη του 2018, ως έτους κατά των ναρκωτικών.

Το βίντεο, διάρκειας 1.17 λεπτών, παρουσιάζει σκηνές από αγοραπωλησίες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, σύντομα στατιστικά στοιχεία από τα αποτελέσματα των δράσεων της Αστυνομίας και το μήνυμα του αρχηγού.

«Προστατεύουμε την κοινωνία, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, τους νέους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά. Το σύνθημα μας είναι, όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο. Λέμε ναι στη ζωή» τονίζει.

Ο κ. Τσουβάλας χαρακτήρισε το έτος 2018 ως έτος κατά των ναρκωτικών, στις 20 Δεκεμβρίου 2017, κατά την ομιλία του στο χώρο καύσης κατασχεμένων ναρκωτικών ουσιών στα Αντίκυρα Βοιωτίας.

Όπως υπογραμμίζεται από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, η πρωτοβουλία αυτή, πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα, αναδεικνύει το έτος 2018 ως σημείο αναφοράς για την προώθηση και περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο διαρκή αγώνα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Αυτό σημαίνει ότι σε επιχειρησιακό επίπεδο εξελίσσεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των ναρκωτικών σε όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διεξάγει σχετική ενημερωτική εκστρατεία – καμπάνια.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024