Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε την νέα «κορυφή» της γκάμας της DB11 η οποία υιοθετεί τα διακριτικά AMR και μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V12 κινητήρα των 5,2 λίτρων η οποία αποδίδει 630 ίππους και 700 Nm ροπής.

Η επιπλέον ισχύς σε σχέση με την προκάτοχό της DB11 V12, μειώνει τον χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, καθιστώντας την AMR κατά 2/10 του δευτερολέπτου ταχύτερη. Η μέγιστη ταχύτητα αυξάνεται κατά 13 χλμ./ώρα σε σχέση με την DB11 V12 και διαμορφώνεται σε 335 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, η AMR επωφελείται από αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής το οποίο συνδράμει στην ενίσχυση του soundtrack του κινητήρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις συστάσεις η DB11 AMR υπόσχεται και μια πιο συμμετοχική αλλά και δυναμική οδική συμπεριφορά.

Μεταξύ των βελτιώσεων συγκαταλέγεται επίσης το κιβώτιο οκτώ σχέσεων το οποίο υπόσχεται ταχύτερες αλλαγές ενώ αναβαθμισμένη επί το δυναμικότερο, είναι και η ανάρτηση.

Την ισχυρή ιδιαιτερότητα της DB11 AMR, αναλαμβάνει να τονίσει ένα αιχμηρό bodykit το οποίο συνοψίζεται σε σκουρόχρωμες λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένων των σκούρων φωτιστικών σωμάτων.

Για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν πιο έντονη την παρουσία της, υπάρχει η επιλογή της Signature Edition η οποία προσθέτει στην εξίσωση αγωνιστικές ρίγες και λεπτομέρειες σε κίτρινη απόχρωση και θα κατασκευαστεί σε 100 αντίτυπα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο