Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, κατέκτησε τη νίκη στο γκραν πρι της Ισπανίας, που είναι και η δεύτερη φετινή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα, η τρίτη συνολικά στην καταλανική πίστα και 64η της καριέρας του στη διοργάνωση.
Δεύτερος τερμάτισε ο Φινλανδός ομόσταυλός του στη Mercedes Βάλτερι Μπότας και τρίτος ο 20χρονος Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν της Red Bull, ενώ τέταρτος κατετάγη ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ με την Ferrari.
Η Mercedes ξεπέρασε στη βαθμολογία των κατασκευαστών την Ferrari, η οποία είδε τον Φινλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007 Κίμι Ραϊκόνεν να εγκαταλείπει τον αγώνα, ενώ στους οδηγούς συνεχίζει να προηγείται ο Χάμιλτον.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.