Συγχαρητήρια μηνύματα για τη νέα σπουδαία επιτυχία της Άννας Κορακάκη η οποία κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής έστειλαν τα πολιτικά κόμματα.

Στο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει ότι τα δύο μετάλλια -ένα χρυσό κι ένα χάλκινο- και το παγκόσμιο ρεκόρ της Άννας Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ, αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο της Ελληνίδας αθλήτριας. «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ίδια, στον προπονητή της και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό».

Το Κίνημα Αλλαγής  με τη σειρά του αναφέρει ότι «για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους! Αφού κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό, πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ. Θερμά συγχαρητήρια στην κορυφαία και ταλαντούχα αθλήτριά μας για την παγκόσμια  διάκρισή της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Νωρίτερα, ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε τα εξής: «Θερμά συγχαρητήρια τόσο για τα 2 μετάλλια που κατέκτησες, όσο και για το παγκόσμιο ρεκόρ στο προκριματικό των 10 μέτρων, στο παγκόσμιο κύπελλο. Η πολλαπλή αυτή επιτυχία, σε μια κορυφαία διοργάνωση, δείχνει τις δυνατότητες μιας μεγάλης αθλήτριας. Καλή δύναμη με υγεία για την συνέχεια» .