Οι εννέα από τις 11 θέσεις του βασικού σχήματος του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ μοιάζουν «κλειδωμένες».

Τα δύο ερωτηματικά στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η μία θέση στα χαφ δίπλα στον Μαουρίσιο την οποία διεκδικούν ο Σάκχοφ με τον Κάνιας, και η άλλη θέση είναι του αριστερού πλάγιου επιθετικού για την οποία παλεύουν Μακ, Λήμνιος και Μπίσεσβαρ.

Οι εννιά σίγουροι της ενδεκάδας φαίνεται ότι θα είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα και ο Μάτος δεξιά, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά σε ρόλο «δεκαριού», ο Τζάλμα Κάμπος δεξιά στην επίθεση και ο Πρίγιοβιτς στράικερ.

Για τον παρτενέρ του Μαουρίσιο προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Σάκχοφ, ο οποίος στο Κύπελλο έχει πετύχει φέτος 5 γκολ σε 9 ματς και βοηθάει περισσότερο και στις στημένες φάσεις (και σε άμυνα και σε επίθεση).

Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης στα περισσότερα παιχνίδια έχει ξεκινήσει ο Μακ και λογικά έχει τον πρώτο λόγο, αλλά πιθανότητες για το βασικό σχήμα έχουν και ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ.

Από εκεί και πέρα ίσως φανούν περισσότερα πράγματα μετά τη σημερινή (11/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (στις 19:00), παρότι φαίνεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.