Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Κέισι από τους Ράπτορς

Τέλος ο Κέισι από τους Ράπτορς

Ο Ντουέιν Κέισι βρίσκεται στο «τιμόνι» των Τορόντο Ράπτορς από το 2011 και στη θητεία του οι «Καναδοί» πραγματοποίησαν τις πιο επιτυχημένες χρονιές τους

Γυρίζει… σελίδα το Τορόντο, απολύοντας τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Ντουέιν Κέισι, ο οποίος πληρώνει το μάρμαρο του αποκλεισμού με «sweep» (4-0) από τους Καβαλίερς στα ημιτελικά των πλέι οφ της Ανατολής.

Ο Κέισι βρισκόταν στο «τιμόνι» των Ράπτορς από το 2011 και στη θητεία του οι «Καναδοί» έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, ενώ στη φετινή κανονική περίοδο πραγματοποίησαν ρεκόρ νικών με 59.

Ωστόσο, η αδυναμία πραγματοποίησης της υπέρβασης στα πλέι οφ, αποτελεί τον κύριο λόγο απόλυσης του 61χρονου κόουτς, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να υπερκεράσει το εμπόδιο του Λεμπρόν Τζέιμς και των Καβαλίερς στην κούρσα για την κορυφή της Ανατολής.

«Μετά από προσεκτική σκέψη, αποφάσισα πως ο σύλλογος πρέπει να κάνει αυτό το πολύ δύσκολο, αλλά απαραίτητο βήμα. Ως ομάδα, προσπαθούμε να ωριμάσουμε και να βελτιωθούμε ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Γιορτάζουμε όσα έκανε ο Ντουέιν για τον οργανισμό, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» ανέφερε η δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο Κέισι, παρά την απόλυσή του, αποτελεί ένα από τα φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, ενώ δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να βρει τον επόμενό σταθμό της καριέρας του.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024