Έκλεισαν το δρόμο έξω από τη Βουλή οι χήρες [Εικόνες & Βίντεο]
Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υπουργείο Εργασίας, λόγω της συμπλήρωσης δύο ετών από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου
Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου πληροφορήθηκαν ότι ο νόμος Κατρούγκαλου δεν αλλάζει, οι χήρες γυναίκες έκλεισαν τον δρόμο έξω από τη Βουλή με αποτέλεσμα να χρειάζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υπουργείο Εργασίας, λόγω της συμπλήρωσης δύο ετών από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου.
Σε συνάντηση τους με τον Τάσο Πετρόπουλο, παρέθεσαν τα αιτήματά τους. Αυτά είναι άρση ηλικιακών κριτηρίων,κατάργησης Σύνταξης Χηρείας, επαναφορά ποσοστού στο 70% της σύνταξης που εδικαιούτο ο εκλιπών, καθώς και μείωση σε τρία των απαιτούμενων ετών εγγάμου βίου.
Ο υφυπουργός τους ενημέρωσε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου θα ισχύσει κανονικά και πως δεν θα υπάρξει άρση των ηλικιακών κριτηρίων.
Έτσι, εκείνες βρέθηκαν έξω από τη Βουλή, όπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έκλεισαν το δρόμο, ενώ κάποιες από αυτές δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.
Μάλιστα η βροχή που ξεκίνησε δεν φάνηκε να τις επηρεάζει.
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης
- Τουρκία: Στη φυλακή ο κωμικός Ντενίζ Γκοκτάς για προσβολή του Ερντογάν
- Μουσώνας «πνίγει» την Ινδία – Πλημμύρες, διασώσεις και φόβοι για ακραία φαινόμενα
- Νέο ΔΣ στην Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών – Πρόεδρος ο Γιώργος Δήμας
- Αυστραλία – Αίγυπτος: Αυτογκόλ από τον Χάνι και 1-1 τα «Καγκουρό» (vids)



