Στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, κατάκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.
Μπορεί το ξεκίνημά της στον τελικό να μην ήταν καλό, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή της και με συνεχόμενες καλές βολές κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα και να μείνει εκεί έως το τέλος συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς.
Το χρυσό μετάλιο πήρε η Μαρία Γκρόντζεβα από την Βουλγαρία (35 βαθμούς), ενώ το ασημένιο η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία (32β.).
Οι πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έβγαλαν τις... σκούπες, νίκησαν 115-110 τους Λος Άντζελες Λέικερς, έκαναν το 4-0 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA και πέρασαν στους τελικούς, όπου περιμένουν αντίπαλο – Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Καβαλίερς στην Ανατολή.
Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ του και με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι ξανά στον πάγκο του θα προσπαθήσει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.