Την δεύτερη επιτρεπόμενη αλλαγή ξένου παίκτη στο πρωτάθλημα της Basket League έκανε ο Παναθηναϊκός. Μετά την είσοδο του Ματ Λοτζέσκι στη θέση του Κένι Γκάμπριελ, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αντικαταστήσουν και τον Μάρκους Ντένμον.
Τη θέση του Ντένμον θα πάρει ο Μάικ Τζέιμς, με τον Τσάβι Πασκουάλ να θεωρεί πως ο 27χρονος γκαρντ μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο «τριφύλλι» εν όψει των πλέι οφ.
Πλέον οι έξι ξένοι στο Ελληνικό ρόστερ είναι οι εξής: Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ.
Απομένει ακόμη μια αλλαγή ξένου παίκτη στον Παναθηναϊκό, με τον Άντριαν Πέιν να είναι πιθανότατα ο επόμενος που θα δηλωθεί.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/1, 19:30) – Τι είπε για το ματς και την κατάσταση του Μόντε Μόρις.
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο