Στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας 88χρονου μέσα στο σπίτι του κατέληξε η αστυνομία. Δράστης η κόρη του. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία η γυναίκα συνελήφθη για ανθρωποκτονία του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη εντός του διαμερίσματος που διέμεναν με την κόρη του στην Καλλιθέα.
Όπως αναφέρεται από τις Αρχές, η κόρη μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του, για προσωπικές διαφορές, άσκησε σωματική βία σε βάρος του.
Από την συνδυαστική έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η 56χρονη ημεδαπή κόρη του.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε ένεκα πολλαπλών κακώσεων καθώς και απώλειας αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα.
Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Πέμπτη, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής