Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τουλάχιστον 15 ξένοι φιλοκυβερνητικοί μαχητές, μεταξύ των οποίων 8 Ιρανοί, σκοτώθηκαν από επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις νότια της Δαμασκού, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οι πληροφορίες για ισραηλινή επίθεση στην περιοχή Κισουέ αργά χθες το βράδυ ακολούθησαν της ανακοίνωσης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από την συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
“Ο αριθμός αυξήθηκε σε τουλάχιστον 15, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 8 Ιρανών, που σκοτώθηκαν από τα πυραυλικά πλήγματα”, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.
Η επιδρομή αυτή είχε στόχο μια αποθήκη όπλων των Φρουρών της Επανάστασης, στον τομέα του Κισουέ, νότια της πρωτεύουσας, προσθέτει το Παρατηρητήριο σε ανακοίνωσή του.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!