Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βενγκέρ: Έχω περισσότερες προτάσεις απ’ όσες περίμενα

Βενγκέρ: Έχω περισσότερες προτάσεις απ’ όσες περίμενα

Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός αποκάλυψε ότι πολλές ομάδες τον θέλουν στην τεχνική τους ηγεσία

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ έπειτα από 22 χρόνια και την Κυριακή κόντρα στην Μπέρνλι κοούτσαρε τους Λονδρέζους για τελευταία φορά στην έδρα τους.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν θέλει να εγκαταλείψει την προπονητική και όπως είναι φυσικό πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για να την περίπτωσή του. Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία αναζητεί τον επόμενο προπονητή της, καθώς ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αγγλική Sun, όπως δήλωσε ο Αλσατός προπονητής, έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από ομάδες και μάλιστα, περισσότερες απ΄όσες περίμενε. «Έχω πολλές προτάσεις, πιο πολλές απ’ ότι περίμενα. Αλλά δεν σκέφτομαι τίποτα τώρα. Θέλω να δουλέψω σωστά στην Άρσεναλ μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου.», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλω να είμαι ενεργός. Το μυαλό μου ζητάει συνεχώς δουλειά και θέλω να προσφέρω.

Για το αν θα συνεχίσει σε αγγλικό σύλλογο, είπε ότι: «Προς το παρόν, αυτό είναι δύσκολο για μένα. Δεν το σκέφτομαι.», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που τον έφερε στην Άρσεναλ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντέιβιντ Ντέιν που με έφερε εδώ. Είχε ένα ιδιαίτερο όραμα για το μέλλον και την Premier League. Έδωσε σε έναν ξένο προποντή μια ευκαιρία όταν κανείς δεν με ήξερε.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024