Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες «μάχες» κορυφής στη Βουλή για Novartis και Οικονομία

Νέες «μάχες» κορυφής στη Βουλή για Novartis και Οικονομία

Με «φόντο» τις πρόωρες εκλογές αλλά και το πόρισμα της Προανακριτικής για Novartis οι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στη Βουλή

Την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στη Βουλή τόσο για την υπόθεση Novartis όσο και για την μεταμνημονιακή εποχή στην Ελλάδα καθώς και για το θέμα των πρόωρων εκλογών που ζητά επιτακτικά η Αντιπολίτευση θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σε μία περίοδο όπου κυριαρχεί στο προσκήνιο το θέμα των πρόωρων εκλογών, το «πολιτικό φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ προς το Κίνημα Αλλαγής με «δόλωμα» την κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών και απώτερο στόχο της κυβέρνησης την άμεση εφαρμογή της απλής αναλογικής, οι πολιτικοί αρχηγοί θα τοποθετηθούν για όλες τις εξελίξεις.

Άλλωστε, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που ζήτησε τη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών έχει προτείνει «εκλογές εδώ και τώρα» υποστηρίζοντας ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει νέες αποφάσεις και να δεσμεύσει τη χώρα για την εποχή μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Μέσα από τη συζήτηση που θα διεξαχθεί, αναμένεται μάλιστα να βάλει τέλος στα όποια σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για δυνατότητα προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συζήτηση για τα θέματα οικονομίας θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Μαϊου ενώ θα προηγηθεί (στις 18 Μαϊου) η συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024