Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι εμπλέκονται στον «κύκλο του αίματος» στην Αθήνα

Ποιοι εμπλέκονται στον «κύκλο του αίματος» στην Αθήνα

Οι δολοφόνοι του πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρου Παπαχρήστου, η νέα ομάδα εκτελεστών και το άγνωστο παρασκήνιο

Φόβους για δραματική συνέχεια στον πρωτοφανή «κύκλο αίματος» των τελευταίων ημερών, με διαδοχικές δολοφονίες ποινικών αλλά και πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., εκφράζουν τα τελευταία 24ωρα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη.

Η εν ψυχρώ δολοφονία προ πενθημέρου στην Παλλήνη του δραστήριου 57χρονου πρώην αστυνομικού των ΕΚΑΜ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Σπύρου Παπαχρήστου, οι δολοφονίες των ιδιωτών Βασίλη Στεφανάκου, Γιώργου Λίτσα, Βασίλη Γρίβα, όπως και άλλες που έχουν σημειωθεί σε βάρος 61χρονου στο Περιστέρι και 25χρονου στην οδό Φωκίωνος Νέγρη, φαίνεται ότι θα έχουν αιματηρή συνέχεια. Με την ΕΛ.ΑΣ. να θέλει να ανακαλύψει το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας του Σπύρου Παπαχρήστου και να διαπιστώσει αν πολλοί από τους φόνους των τελευταίων εβδομάδων υποδηλώνουν μια νέα προσπάθεια «εκκαθάρισης» στον κόσμο της νύχτας ώστε να επικρατήσει πλήρως στην Αττική νέο κύκλωμα εκβιαστών, εκτιμώντας ότι μπορεί να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον δύο-τρεις ακόμα δολοφονίες ατόμων που μπορεί να θεωρηθούν «απειλή» για το νέο εγκληματικό καθεστώς. Και ανάμεσα σε αυτούς τυχόν «επίγονοι» του Βασίλη Στεφανάκου ή ποινικοί που προσπαθούν ακόμη να ελέγξουν κυκλώματα λεσχών, καταστημάτων στριπτίζ αλλά και αλυσίδες καταστημάτων, εστιατορίων κ.λπ. σε όλη την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024