Με φόντο τον μεγάλο τελικό της Λυών, οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Europa League είναι έτοιμες για τους επαναληπτικούς αγώνες των ημιτελικών του Europa League.

Στο πρώτο ζευγάρι, η Μαρσέιγ φιλοξενείται από την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Σάλτσμπουργκ, έχοντας μικρό προβάδισμα από το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο οι Μασσαλοί θα παραταχθούν χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ανζέ και κρίθηκε ανέτοιμος για τον ημιτελικό.

Σάλτσμπουργκ (Μάρκο Ρόζε): Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Καρ, Ούλμερ, Σαμασεκού, Αϊνταρά, Μπερίσα, Σλάγκερ, Νταμπούρ, Γκουλμπράντσεν

Μαρσέιγ (Ρούντι Γκαρσία): Πελέ, Αμαβί, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Σαρ, Λόπεζ, Σανσόν, Τοβάν, Παγιέ, Οκάμπος, Ζερμέν

Δύσκολο το έργο της Άρσεναλ στο «Μετροπολιτάνο»

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Άρσεναλ του Ντίνου Μαυροπάνου. Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «κανονιέρηδες» στον ντέρμπι με την Μάντσεστερ, θα είναι στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει απειροελάχιστο προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος», με τους φιλοξενούμενους να είναι αναγκασμένοι να σκοράρουν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Οσπίνα, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μπεγιερίν, Τζάκα, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Όμπλακ, Γοδίν, Χιμένεθ, Λούκας, Παρτέι, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Βιτόλο, Ντιέγκο Κόστα, Γκριεζμάν