Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός Μουντιάλ ο Ικάρντι, δεν βρίσκεται στα σχέδια του Σαμπαόλι
Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Εκτός Μουντιάλ ο Ικάρντι, δεν βρίσκεται στα σχέδια του Σαμπαόλι

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, παρά την εξαιρετική του απόδοση με την Ίντερ τα τελευταία χρόνια

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ των ιταλικών γηπέδων, ωστόσο δεν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τα χρώματα της χώρας του. Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιούνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε», Χόρχε Σαμπαόλι, ταξίδεψε την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα, στο Μιλάνο για να συναντήσει τον Ικάρντι και να τον ενημερώσει για την εν λόγω εξέλιξη.

Γενικότερα πάντως, οι σχέσεις του επιθετικού της Ίντερ με την εθνική της χώρας του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, καθώς η επιθετική υπεροπλία της Αργεντινής αφήνει συνεχώς «εκτός» τον Ικάρντι, ο οποίος έχει καταγράψει μόλις 4 διεθνείς συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Σημειώνεται ακόμα, πως ο Σαμπαόλι βρέθηκε και στο Τορίνο, όπου συνομίλησε με τους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα, τους οποίους ενημέρωσε πως θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024