Για το χάλκινο θα παλέψει η Πρεβολοράκη στο Ευρωπαϊκό της πάλης
Την ήττα με 5-2 γνώρισε η Μαρία Πρεβολοράκη στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης, μένοντας εκτός τελικού, κάτι που σημαίνει ότι θα παλέψει για την 3η θέση
Για την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει η Μαρία Πρεβολοράκη, καθώς γνώρισε την ήττα στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης.
Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Πρεβολοράκη ηττήθηκε με 5-2 από την Καλατζίσκαγια και έμεινε εκτός τελικού. Η Λευκορωσίδα είχε στεφθεί πέρσι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 53 κιλά.
Πλέον η Ελληνίδα αθλήτρια περιμένει μια εκ των Τιάκπο (Λετονία) και Εργκε (Τουρκία) για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου.
Την Παρασκευή (4/5) ξεκινάνε, επίσης, τις προσπάθειές τους και οι αθλητές της Ελευθέρας. Στην κατηγορία των 79κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μελέτοβ και στον προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπουρ (Γαλλία).
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442