Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Έρχεται απόψε ο Πιεμπονγκσάντ, αύριο το ραντεβού με Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Έρχεται απόψε ο Πιεμπονγκσάντ, αύριο το ραντεβού με Αλαφούζο

Απόψε αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αύριο το κρίσιμο ραντεβού με Αλαφούζο για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Αυτή η βδομάδα αποτελεί μια από τις κρισιμότερες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Πέρα από την υπόθεση Βέμερ και τις αφαιρέσεις βαθμών λόγων των οφειλών στον Γερμανό μπακ, αναμένονται και εξελίξεις στο θέμα μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας, καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα είναι απόψε.

Η ακριβής ώρα άφιξης του και το ξενοδοχείο που θα καταλύσει δεν είναι γνωστά, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση δημοσιογράφων, διότι κανείς από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί η συνάντηση να γίνει υπό την πίεση του Τύπου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρόκειται να έχει από αύριο Παρασκευή 4/5 σειρά συναντήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο στις οποίες θα συζητηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η άφιξη του Πιεμπονγκσάντ και το γεγονός ότι δεν διαρρέεται κάτι παραπάνω για το κρίσιμο ραντεβού με τον Αλαφούζο είναι θετικές ενδείξεις, δίχως όμως να προκαταβάλλουν ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί απόλυτα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024