Κίνημα Αλλαγής για Τσίπρα: Φιέστα – πρόκληση στη Λέσβο σε κλοιό των ΜΑΤ
Μπορεί να κρατήσουν μακριά του τους αγανακτισμένους κατοίκους, να κρύψουν για λίγο τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης, όλοι ξέρουν όμως ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής
«Είναι πρόκληση να διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λέσβο. Σε ένα νησί που σηκώνει μεγάλο βάρος και ταυτόχρονα πληρώνει την ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας επιστράτευσε διμοιρίες των ΜΑΤ και μια στρατιά αστυνομικών για να φτιάξουν γύρω του κλοιό ασφαλείας στη διάρκεια της επίσκεψης.
«Μπορεί να κρατήσουν μακριά του τους αγανακτισμένους κατοίκους, να κρύψουν για λίγο τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης, όλοι ξέρουν όμως ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί. Ο κ Τσίπρας όφειλε να έχει ζητήσει και εξασφαλίσει οικονομική στήριξη από την ΕΕ για τα νησιά μας και τους νησιώτες που δοκιμάζονται όπως έχουμε ζητήσει πολλές φορές με παρεμβάσεις μας» υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής, καταλήγοντας: «δεν το έπραξε και πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του. Πρώτα από όλους όμως την πληρώνουν οι κάτοικοι των νησιών».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας