Πομπέο: Η Β.Κορέα να καταστρέψει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι οι προσπάθειες για την αποπυρηνικοποίηση της Πιονγκιάνγκ βρίσκονται ακόμη σε «πρώτα στάδια» και τα αποτελέσματα παραμένουν «άγνωστα»
Η Βόρεια Κορέα πρέπει να δεσμευτεί για την άμεση διάλυση του προγράμματος της κατασκευής όπλων, δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, σημειώνοντας ότι οι προσπάθειες για την αποπυρηνικοποίηση της Πιονγκιάνγκ βρίσκονται ακόμη σε «πρώτα στάδια» και τα αποτελέσματα παραμένουν «άγνωστα».
«Αυτή τη στιγμή, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας στον κορεατική χερσόνησο. Υπογραμμίζω τη λέξη ευκαιρία, είμαστε στα πρώτα στάδια της δουλειάς και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ακόμη άγνωστο» τόνισε ο Πομπέο.
«Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Τα μάτια μας είναι ορθάνοιχτα. Ήρθε η ώρα να το λύσουμε μια και καλή. Μια κακή συμφωνία δεν είναι επιλογή… Είμαστε δεσμευμένοι στην μόνιμη, επαληθεύσιμη, μη αναστρέψιμη διάλυση του προγράμματος της Βόρειας Κορέας εξοπλισμού με όπλα μαζικής καταστροφής και να το κάνουμε αυτό χωρίς καθυστέρηση» τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην τελετή ορκωμοσίας του στις κεντρικές εγκαστάσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην Ουάσινγκτον.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας