Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» χρειάστηκε να μεταφερθεί βρέφος ηλικίας περίπου ενός έτους, που εισέπνευσε καπνό όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στη συμβολή των οδών Υμηττού και Διογένους, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Η φωτιά ξεκίνησε από σκεύος στην κουζίνα και κατασβέστηκε γρήγορα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.
Στο διαμέρισμα βρίσκονταν και οι γονείς του βρέφους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).