Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαδημούλης: Σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού μετά τον Αύγουστο

Παπαδημούλης: Σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού μετά τον Αύγουστο

«Στόχος μας είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, όχι όμως στη λογική του να μοιράζεται χρήμα που δεν υπάρχει» επισημαίνει ο Δ.Παπαδημούλης

«Στόχος μας είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, όχι όμως στη λογική του να μοιράζεται χρήμα που δεν υπάρχει. Μετά το τέλος του προγράμματος θα επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και θα αυξηθεί σταδιακά ο κατώτατος μισθός, με τρόπο που θα ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητά της» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της» και πως «η επίσπευση της μείωσης του αφορολογήτου δεν έχει ζητηθεί από κανέναν».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα είπε ότι «δεν υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου» και σημείωσε: «Όσοι επιδιώκουν να οξύνουν τις σχέσεις τους κάνουν μικροπολιτική. Αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζουν πως βοηθούν, δεν βοηθούν».

Ως προς τη στάση του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «η γραμμή των ίσων αποστάσεων δείχνει αμηχανία» και πρόσθεσε: «Αν συνεχίσουν έτσι θα πέσουν σε μονοψήφια ποσοστά. Βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τους ευρωσοσιαλιστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βασική δύναμη του προοδευτικού πόλου».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024