Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για Μαυροπάνο από Βενγκέρ και βρετανικά ΜΜΕ

Αποθέωση για Μαυροπάνο από Βενγκέρ και βρετανικά ΜΜΕ

Το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Premier League κρίθηκε απόλυτα πετυχημένο παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Premier League, με τη φανέλα της Άρσεναλ, ήταν εξαιρετικό παρά την ήττα με 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Αρσέν Βενγκέρ, στην τελευταία του επίσκεψη στο «Θέατρο των Ονείρων», επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς παίκτες και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός «άρπαξε» την ευκαιρία και δέχθηκε την αποθέωση από τα βρετανικά μέσα.

«Ο Μαυροπάνος, που έφτασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2 εκατ. λίρες, φαινόταν ψύχραιμος στο ντεμπούτο του, κάτι που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μια τόσο τρομακτική έδρα όπως το «Ολντ Τράφορντ», ανέφερε το ESPN και τον βαθμολόγησε με 8, η οποία είναι η υψηλότερη βαθμολογία στην ομάδα, από κοινού με τον Μέιτλαντ-Νάιλς.

«Κάτω από από αυτές τις συνθήκες, ήταν ένα εξαιρετικό ντεμπούτο για τον 20χρονο. Δεν έδειξε να επηρεάζεται από την πίεση, ήταν ανίκητος στον αέρα, ενώ το γεγονός πως τελείωσε τον αγώνα με 92% επιτυχία στις πάσες, δείχνει το πόσο συγκροτημένος και ψύχραιμος είναι», συνέχισε το ESPN.

«Στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει υψηλή ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό μέχρι να δεις πώς ανταποκρίνεται κάποιος υπό πίεση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τότε δεν ξέρεις. Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τα πάντα καλύτερα στους αγώνες από ό,τι στις προπονήσεις. Εκείνοι είναι που κάνουν καριέρα, γιατί υπάρχουν πολλοί που στους αγώνες κάνουν λιγότερα από ότι στις προπονήσεις. Αυτό ήταν το ερωτηματικό για τον Κωνσταντίνο και πιστεύω πως τα πήγε καλά. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του στο ντέρμπι», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, δείχνοντας πλήρως ικανοποιημένος από την απόδοση του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024